don't make a wish - make an appointment

SPA MANICURE & PEDICURE


Van pas gelakte teennagels wordt iedereen blij. Wat minder fijn is, is wanneer je de nagelsalon uitstapt en je nagellak al meteen beschadigd raakt. Verwoeste lak is niet alleen een bron van ergernis, maar het is natuurlijk ook hartstikke zonde! Afbladderende lak, gechipte nagellak en krassen op je mooie laklaag is compleet verleden tijd met een gellak pedicure.
Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi. Je teennagels groeien een stuk langzamer dan je vingernagels en daarom is gellak de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat en geen omkijken wilt hebben naar nagellak die dof wordt of loslaat.
WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN GELLAK PEDICURE?


Ter voorbereiding op het lakken worden de teennagels in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Nadat de nagels zijn gedesinfecteerd en ontvet, krijgen je nagels een laagje basecoat, 2 lagen gellak en ten slotte de topcoat voor een mooie finish. Na iedere laag stop je je tenen kort onder de uv-lamp zodat de laklaag uit kan harden. Wanneer de topcoat erop zit en is uitgehard, dan is de gellak ook écht droog, chip-proof en helemaal ready to go! Gellak wordt ook wel een semi-permanente nagellak genoemd, maar laat je hierdoor niet misleiden! De kleur en de lak zien er na een paar weken nog perfect uit en de glans is dan nog helemaal intact. Aangezien je nagels gewoon doorgroeien, is het na een poosje weer tijd om de lak te laten verwijderen of om nieuwe gellak aan te laten brengen.Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi.GOED OM TE WETEN


  • Gellak verwijder je door de nagels in een katoenen bal te wikkelen die gedrenkt is in aceton. Voor het beste resultaat kun je de gellak het beste professioneel laten verwijderen bij een nagelstudio.
  • Een behandeling met gellak is niet schadelijk voor de nagels.
  • Vind jij een gellak pedicure duur? Denk dan aan de tijd en moeite die je ermee bespaart. Bovendien is het goedkoper dan kunstnagels en biedt gellak ook een beschermende en verstevigende laag voor je teennagels. Je nagels kunnen met gellak mooi doorgroeien.
  • Gellak kan worden aangebracht in full color (één kleur), in de stijl van French pedicure (met een wit randje) of puur ter versteviging van de teennagel.
  • Gellak is een ware uitvinding! Je nagels zien er met gellak pedicure wekenlang netjes en verzorgd uit. Wanneer je eenmaal bekend bent met de voordelen van gellak, wil je niets anders meer.

ONZE BEHANDELINGEN & TARIEVENGellak - Manicure

Of je nu van korte, lange, ovale of rechte nagels houdt, er is een reden waarom manicures tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen voor vrouwen zijn. Een professionele manicure specialiste verzorgt je handen en nagels tot in de perfectie. Als je een manicure wilt die er prachtig uitziet en lang meegaat, dan is de Gellak manicure iets voor jou. Met honderden kleuren om uit te kiezen, geeft het de perfecte finishing touch aan elke outfit. Deze behandeling duurt langer dan een klassieke manicure, maar aangezien een Gellak-manicure tot twee weken aanhoudt, is dat het wachten meer dan waard.


  • Gellak - Manicure
75 minuten
€ 50,00


Gellak - Pedicure

Als je een pedicure wilt die er prachtig uitziet en lang meegaat, dan is de Gellak pedicure iets voor jou.
Deze behandeling duurt langer dan een klassieke manicure, maar aangezien een Gellak-pedicure tot twee weken aanhoudt, is dat het wachten meer dan waard.


  • Gellak - Pedicure
120 minuten
€ 50,00
Stacks Image 52

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.