don't make a wish - make an appointment

WIMPERLIFTING


Droom jij van prachtige en gekrulde wimpers? Dan hebben we goed nieuws! Met een wimperpermanent heb je wekenlang mooie wimpers, zonder gedoe met uitlopende mascara, traditionele wimperkrultangen of loszittende nepwimpers. Met deze beautyhack ben je wel vijf tot zeven weken af van die kaarsrechte wimpers en heb je 24/7 de ideale wimpers.WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN WIMPERPERMANENT?


First things first: allereerst moeten de wimpers worden gereinigd. Wanneer deze schoon en vetvrij zijn gemaakt, blijft de krul beter zitten en dringt de vloeistof beter in de wimpers. De schoonheidsspecialist brengt vervolgens een laagje wimperpermanent-vloeistof aan op de wimperroller.

De roller of siliconen pad, die bestaat in verschillende maten, wordt zo dicht mogelijk tegen de haargrens aan, op het ooglid geplaatst. De vloeistof wordt op het rollertje aangebracht en de wimpers worden met een borstel over de roller gekamd en gekruld. Soms worden de ogen afgedekt voor een beter resultaat.

Na de inwerktijd worden de rollers verwijderd en wordt met een wattenstaafje de overtollige vloeistof weggehaald. Met een wattentip wordt de neutralisatie of fixatie aangebracht, zodat de krul lang aanhoudt. Wanneer je eindelijk je ogen mag opendoen, zie je direct resultaat: je ogen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimpers hebt. Het aanbrengen van mascara is gemakkelijker en met een beetje mascara boek je grootse resultaten.

Let op: het is beter om de eerste 24 uur te wachten met het aanbrengen van mascara, maar wanneer deze er eenmaal op zit, zal je geduld worden beloond met een prachtige wimpers. Met je gekrulde wimpers kun je gewoon douchen, zwemmen en naar de sauna. Je wordt wakker én gaat naar bed met mooie ogen.Wanneer je eindelijk je ogen mag opendoen om het resultaat te bewonderen zie je het direct: je ogen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimpers hebt.GOED OM TE WETEN


  • Hoe lang het effect van een wimperpermanent aanhoudt, is afhankelijk van de snelheid waarmee je wimpers groeien, maar ook de cyclus waarmee ze uitvallen. Voor een optimaal resultaat kun je elke 1,5 tot 2 maanden een wimperpermanent laten zetten.
  • Een wimperpermanent geeft eventjes een vreemde geur af, maar dit betekent alleen maar dat de permanentvloeistof z'n werk doet.

Een wimperpermanent kan je heel wat (on)nodige rompslomp schelen in de ochtend: je hoeft in principe geen mascara meer te gebruiken en je gekrulde wimpers vormen de perfecte basis voor een geslaagde makeuplook. Je wimpers zien er bovendien dikker en langer uit. Wil je een extra dimensie toevoegen aan je behandeling? Door het verven van je wimpers krijg je een nog intensere blik en worden je ogen echte blikvangers.ONZE BEHANDELINGEN & TARIEVENWimperlifting
Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.


  • Zonder extra's
  • Met verven
  • Met verven *
40 minuten
45 minuten
45 minuten
€ 40,00
€ 45,00
€ 35,00

* tarief voor tieners t/m 17 jaarStacks Image 50

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.